Ztracené sny
Anotace: Jak moc se liší život dospělých od původních snů z dětství
Kam odešly naše sny,
Naděje a smělé plány
S dospělostí rozprchly se
Jak domy
Co roznesly je hurikány
Kam odešla ta dětská léta
Kdy hráli jsme si na dvorku
A snili o tom
Jak budeme světa pány
Dnes máme jenom ponorku
Ze všeho kolem
Ze ztraceného dětství
Ztracených snů a plánů
Už nechceme nad světem
Létat v aeroplánu
A o Měsíci
Necháme si jenom zdát
Přitom jsme chtěli jen
Snít a milovat...
Přečteno 52x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Marten, Iva Husárková, cappuccinogirl, Elisa Day, Marťas9, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)