Otep svázaná

Otep svázaná

Anotace: *

Otep svázaná
na výsluní očí zdá se
bez známek a bez otázek
se zkřivený žebrák oddaně pomodlí
pod hvězdami záblesků výš
k otčenáši nebesí v pokoji
ať jsou klíči zavřeny
v níž duše tvá
je jak jablečný sad
důvěrně vůní skromný
a pamětí v mlze
padá na klín má mše půlnoční
po pěšině zjizvených kůrovců stromů.
Autor Dejvis, 24.10.2024
Přečteno 33x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, Frr, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Anfádis, mkinka, Gaspi03, šuměnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tvá mše půlnoční setřese kůrovce ze všech leních cest i úžlabin...

28.10.2024 08:37:44 | Frr

líbí

Skvost pera z hluboké barevné palety.

24.10.2024 12:42:31 | mkinka

líbí

otep svázaná...?

:)

24.10.2024 12:17:16 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí