Anotace: :(
Zastavme snění, vždyť je bláhové
a pak jsou z něj jen sebevraždy
to vnukli nám ho asi Bohové
abychom o nich snili navždy.
Realita je však zcela jiná
a pojďme si to jasně říct
po snech přichází vina
že nejsme schopni je naplnit.
..a tak se schovávame za nečas
za špatné dny a okolnosti
za všechnu slabost co je v nás
a taky za hory neštěstí.
Hora? To je dobrá skovávačka...
Ale před životem? Neskováš se nikdy... vždycky na tebe bude vidět...a bude se ti smát...a bude hřát a bude studit... jen...nikdy asi...nebude nás nudit:-)
Protože na nudu v tomhle uspěchaným šílenství není čas*
26.10.2024 18:44:10 | cappuccinogirl
snění je bláhové říkáš??
týý bláho - a tos vymyslel sám?
já krk na špalek dám
že bez snění se život těžko žvýká
že sebevražd by bez něj bylo víc
to špatné vždycky bude přicházet
však bez snění bys sotva vylez do ulic
a z prázdných očí sesmolil pár vět :))
**
naději brachu - n.a.d.ě.j.i - posnídej
26.10.2024 07:58:19 | šuměnka