Těžké věřit na zázraky

Těžké věřit na zázraky

Z přenádherných výšek

následují pády.

Štěstí v sobě skrývá

vlastní protiklady.

 

A tak těžké podrážky

zabraňují v letu,

jako černé mraky

rozvinout se květu.

 

Jako zázrak září duha

kdesi v horizontu,

stejně i odvaha je vzpruha.

Má váhu precedentu.

Autor martinaV, 26.10.2024
Přečteno 48x
Tipy 22
Poslední tipující: Jan Kacíř, Ďábel sám, Psavec, Jordliana, Marťas9, Protos1182, Ž.l.u.ť.á.k., Rafinka, Šeříková víla, zase já, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí