S životem na vlásku plujeme světem,
na rtech však otázku, co tu necháme dětem?
Planetu v rozkladu a spálené pláně,
hlavně že všichni jsme platili daně.
Daň z bolesti, zkázy a války
zaplatí zas jen pod hlavy špalky.
Kdo zvítězí a povstane nad popelem,
hrdinně zakřičí: "Sláva obětem!"