Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=uhhwNrFPzHo (pro Ďábla samého - nejlepšího přítele :)*
R e p e t e asi po sto páté
To propletené bytí v čase / vzpomínky mnohdy skoro svaté
blednou i hoří (však to znáte)
dokud „to uvnitř“ nezeptá se
potichu duše v šeptání
zda ač to svět je v plamenech – klid nadosah je v těle?
A melodie hladí, teče - toulá se hloubkou vyznání
pro slzy vdov a touhy v žití, stejně jak touhy skryté v snech
pro meče králů při andělech
pro jiskry, co se v plamen vznítí
pro prosby poustevníků, které se NIKDY nedaní…
Přátelství pravé je jak přívěsek – za deštivého dne i noci
Ta slova kolotají vahou nesmírnou!
A když se nebe utrhne – zůstává stále silný pocit
že hranice se překročí a život po životě teprve je hrou…
odezní snahy
a oči pohaslé náhle to vidí
pak srdce z purpuru došlo své váhy
a pole svíčkami poseté / směr pro odlet jen osvětlí a řídí..
..svět za světem..