Anotace: *
Silné dojmy. Báseň s dosahem pocitů alarmuje filozofií. Stín vytváří harmonii přenosu barevných slov . Emoční a velké dílko v nadčasovém vesmíru.
Děkuji za možnost čtení i podělení. Přeji, co nejvíce paprsků světla a objímám, kamaráde.
01.11.2024 12:00:31 | mkinka