Ó ďábelský princi
Přičmoudlý ptáci na vagínách přisedli
a snesli v hnízdě bujná vejce
dávivých nákaz
a pohrom křepčících vzdechlin
z těchto páchnoucích ulic vysmahlých měst
pro ty, co neví
že lásku duše špínou nekoupí
tak spláchni je do hajzlu
Ó ďábelský princi hlučných neřestí
jenž za hříchů polkneš i svůj zajíkaný jazyk.
Přečteno 43x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Ondra, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)