Svět
Svět tak, jak nám ho vyprávěly naše matky
Svět místo, kde jsou jen lži a samé zmatky
Po kolena brodící se Marphyho síla
V temném lese tančící neskutečná víla
Kdysi před lety trestem učeno naše dítě
Dnes trestán rodič a splétáme sobě sítě
Autorita pojem pouze z pohádek
Vulgarita a násilí nese se z našich zahrádek
Generace po nás pozná dnešní dary
To svět podoben na Želary.
Přečteno 43x
Tipy 5
Poslední tipující: lesní víla, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)