Liomus
Světlo a stín
Podzim a jeho splín
Padající list a mráz
Loučení a sráz
Pochybnosti o životě
Deprese a beznaděj
Otec nebo matka
Životní pouť a jeho zkratka
Konec roku chvála bohu
Otevře svou náruč neznabohu
Špunty letíc svému zítřku
Dvířka naděje vytvářejí škvířku.
Přečteno 46x
Tipy 8
Poslední tipující: Marťas9, zase já, filipa, Psavec, enigman, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)