Anotace: ;)
Nikdy není pozdě začít
záleží jen na metě,
kterou si zvolíš
můžeš třeba v klidu tančit
a přitom si jen radost z tance užít.
Vítězství nemusí být metou
na co ti bude mistrovský pás
vychutnej si, že růže jenom kvetou
bez plodů, jen vůní si krátí čas.
Nejvyšší mety nejsou pro každého
dělej věci na které máš
je lepší dosáhnout si svého
než když to před koncem vzdáš.
...každý máme to svý
a i to stačí
dává zabrat
i když tě botky někdy tlačí
nechceš ten step by step zbabrat*
13.11.2024 11:38:32 | cappuccinogirl
Ja ti dnes tleskám, že vidíš novýma očima
V nadějném tónu totiž vše začíná.. :)
13.11.2024 08:48:08 | šuměnka