Dobro
Chtít je hřích,
dávat hloupostí,
v očích našich,
správnosti mizí.
Co správné je?
Kdo toho určí?
Je potřebné?
Empatie přítěží?
Co je dobré pro mě není pro jiné,
Co je dobré pro jiné není pro mě.
Přečteno 41x
Tipy 8
Poslední tipující: karolinakarol, šuměnka, Psavec, IronDodo, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)