Zejtra vim že bych dneska nevstal

Zejtra vim že bych dneska nevstal

Zejtra vim že bych radši dneska nevstal
Místo toho plakal a plakal a spal
Koukal na to jak svět pluje dál
Jak zem se hejbe jak kdybys na ní nikdy nestál

Nejradši bych to vzdal
Všem se tady pro jejich dobro odevzdal
A dál už nečekal
Že by se něco mohlo změnit a letěl bych, padal

Hezký sen se mi o tom zdál
Zítra večer poté co sem to přehnal
Rostou tam kytky a je tam velký sál
Kde ti každý kdo tam čeká zatleskal

Už sis konečně vybral!
Dlouhej čas ti teda zabral
Ten nápad co máš už dlouho chápat, trval
Si na něm už hodně dlouho, správně si udělal

Líbit sis to už nenechal
K nám ses tak tedy přidal
Tady kde sou kytky a velkej sál
Už dobře víš proč bys dneska nevstal
Autor Bisquit Nix, 14.11.2024
Přečteno 41x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Rafinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel