Anotace: **
Nenechám tě hvezdo padnout,
Vzhlížím a chci dosáhnout,
Blížím se vzorům kterým není radno,
Děkujíc za lásku chladnou.
..hodně zvláštní pocitovka, ale líbí..
16.11.2024 06:53:53 | Sid
Myšlenky a cit.
16.11.2024 01:10:03 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?