Stromový starci
Stromový starci vrásčí zemi
po zhýralých žeber pasek
a kosají žílami zamženou zeleň
aby vyhnil její statný pel
do kostnatých prababiček hrobišť
hluboko zevnitř právem
v němž nezdá se být moc sdílný krásnem
bylo by to zaostalé nevědět
i Kristus byl zmučen v nejvyšších řad
z nepravdivých rad.
Přečteno 17x
Tipy 12
Poslední tipující: šuměnka, Stanislav32, enigman, Psavec, zase já, mkinka, Jan Kacíř
Komentáře (1)
Komentujících (1)