Chaos v této době zuří
a neandrtálci se tomu zubí
přes ostnatý drát nitra
to skrze pupkaté bolí
když cpou žaludkem sádelná skla
tak konec je zpupný na dosah dna
i ti rorýsi rozumí
jen mokrým vím
Neandrtálci jsou zvláštní sorta...a vzhledem ke svému historický podloženému vymření si dnes mohou dovolit absolutně všechno:-)
Silná mini chvilka čtení u tebe, děkuji, Dejvi*