žeru seno žeru slámu
v botách močůvka mi čvachtá
ač si hraju na tu dámu
co jí patří krásná jachta
že pocházím z hromad hnoje
chudoba mou duši tíží
prodávám teď tělo svoje
bohatství se ke mně blíží
na jachtě mne všichni žerou
jsem kus to snad každý vidí
každý by mne chtěl mít celou
touží po mě všichni lidi
kam můj další osud míří
skončila jsem na talíři