Geisha: Útěk
Utíkat temnotou, stále utíkat,
Dusot kopyt a mužů křik přibližující se slyšet.
Utíkat skrze hloží zkrvavená,
Utíkat dál skrze nocí vyděšená.
Dusot kopyt za mnou sílil,
Ni noční flór by mne tenkrát neskryl.
Utíkala jsem dál, nohy v kořenech se pletly,
Abych boj o život prohrála, snad chtěly.
Snažila jsem se vstát, síla však v údech chyběla,
Proto smířena na zemi ležet jsem zůstala.
Pak temnota zrak i mysl mi zastřela,
Křik blížících se samurajů jen stěží jsem slyšela.
Přečteno 653x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)