"Svaté pouto"
nad krajinou
měsíc září
slova mlčky
pod peřinou
blízko tváři
zvolna plynou
mraky z vaty
do všech stran
dusot kopyt
temnou nocí
cestu zkříží
bez zábran
ze slz stuha
na oltáři
leží znova
beze slova
stříbrná nit...
ruce sváže
úcta k stáří
zbarví stráně
modrou krví
a káně...
čeká na kořist
bílé peří
leží
v prachu cest...
Přečteno 707x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Radhuza
Komentáře (6)
Komentujících (3)