ulice prolínavých světů
......
v objetí starých zdí
co šedou znají
nářky
opadají
k nohám mým
nejedna touha vepsána
co stekla na kamenou
tisíci smutných kroků
ošlapanou zem
tam jeden z kamenů
snad v jiném světě zrozen
a náhoda prý tomu chtěla
že vesmír smělý
přinesl ho k nám
dáno mu aby za noci
kdy hvězdy světla chrání
září
tak jemnou
z nebesky modré ukovanou
vnášel klid
Přečteno 728x
Tipy 5
Poslední tipující: Miriska, Aťan, Lenka Krásnodvorská
Komentáře (9)
Komentujících (3)