Anotace: Král Ludvík XVI holt narodil se na špatném místě ve špatnou dobu
"Ten krutý tyran!"
"Despota Kapet!"
- vynáší náš lid
soud nad Ludvíkem.
Osudem vybrán...
zmýlil se krapet
ten Osud - on být
měl zámečníkem...
Líp by to zvládl
v útulné dílně,
v přátelském duchu
měnil by kliky;
řemeslem vládl,
pracoval pilně,
stranou všech vzruchů
a politiky.
:-D :-))
22.09.2016 10:31:38 | Tvořilka Lenka
Paráda. Upřímně jsem se u toho zasmála. :-)
03.01.2013 14:05:37 | muchomůrka bílá