Anotace: Hrdina umírá jednou, zbabělec tisíckrát (Maximilien de Robespiere)
Cítím hrdost a odvahu s téhle básně.
PS: doufám,že ti to nezůstalo,teť už máš větší sílu,to by lehl celý stoh...:-)
19.10.2013 12:53:18 | Danger
Zvláštní a působivé zároveň. Chtěl jsem se zeptat odkud bereš múzu na sepsání něčeho takovýho, ale v komentářích mě předběhli. Mno co.. Já si zas hrál s dinosaurama, zatímco každý sbíral autíčka :)
22.02.2013 23:42:28 | Nergal
Tohle srdce je čisté. Nestojí o rajskou slávu na věčnosti, chce svůj díl už teď a tady. Veskrze správný a podle mne též jediný možný přístup.
22.02.2013 23:18:38 | A. L. McCawley
Opravdu, takové téma by člověk u holky moc nečekal. :) Taky jsem kdysi něco takového toužil psát, ale chybí mi ona vznešenost.
22.02.2013 11:27:14 | CCGREE