Alžběta
Anotace: Jsem pověst nebo jen sen,to zkus vyřešit než začne další den..
Mé jméno je Alžběta
a jsem paní a vládkyně této země,mám šperky,bohatství
a spoustu věcí,které patří jen mě.
Mám vše,ale chybí mi láska,
něco se ve mě bouří,láme a praská,
chci lásku,tolik po ní toužím,
tak proč je mi odpírána?
Už vím,co s tím
a pomsta bude dokonána!
Potřebuji věčnou krásu a mládí,
vše co muže přitahuje a svádí,
musím mít krev z nevinných panen,
pak budou mi krást všichni muži polibky
a objímat mě kolem bělostných ramen.
Má duše se vzpírá
a jsem z toho někdy celá zmatená,
ale už není cesty zpět,
i když vím,že prokletí to pro mě znamená.
Jsem Alžběta Nadásdy z Čachtic,
to jméno říká hodně a přitom také nic...
Přečteno 678x
Tipy 5
Poslední tipující: Samanta, dark evelyn, Psavec, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)