Anotace: -
PĚTILISTÁ RŮŽE
Rozkvetlá růže,
jest znak českých rodů,
pětilistá růže
- znak statečných mužů.
Červená růže na stříbrném poli
namalovaná na štítu
muže, věrného české zemi,
české zemi se lvem ve znaku.
Muž, jenž hrdě bojuje.
Za svou rodnou zem,
která věrná mu je.
Ze které neodejde ven.
Český lev s růží rudou
bojují proti cizozemcům,
Muž s rukou zakrvavěnou
padne za oběť cizncům.
ST za průzračnost myšlenky.
27.04.2013 21:33:29 | Lilien
"Ema mele maso?" "Co je tohle za krávovinu?"
27.04.2013 21:31:33 | DracoMalfoy