V dávných časech
Anotace: Zase jedna z jiné doby - snad bdí nade mnou Bragi, jež dává mi inspiraci...
Za oponou z kouře skrytá
Svůdná silueta
Ženského těla
Tvá vyvolená
Stuha spojí ruce
Dvě osamělá srdce
Spojí se v jedno
Až odříkají slova
Kterými zaslíbí se
Než nastane odchodu doba
Až bude čas odejdou
Černou širou dálavou
Tam, kam jejich předci
Stíny tvořené z moci
Dávných starých bohů
Přečteno 759x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
Komentáře (0)