VOJENSKÝ SVĚT

VOJENSKÝ SVĚT

Anotace: Trochu nostalgie. Kdo bral vojenskou službu jako "čundr", ten nikdy nenaříkal.Dokonce se i bavil.

Zazněl povel „přímo hleď!“
„Pohleďte jak krásný je svět
říkám vám to naposled“

Nehleděli jsme tam ani zpět
museli jsme zase trávu plet
a dnes nebylo to naposled
Nešlo protestovat ani klet

Je zvláštní vojenský svět
K obědu zas hladový sleď
Však rád přiznat musím taky
vojna z chlapců dělala chlapy
Autor RU 82, 03.12.2013
Přečteno 606x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí