Anotace: ...
Ozvěna kopyt
na bílém kopci,
na kterém sténá
raněná pýcha.
Lakota platí
zbabělost ducha,
co těžko mizí.
Elity blednou
exilem nouze,
co zemi ždímá.
Pohár je dopit
a lidé sobci,
život je změna.
Muži jsou zticha,
odejdou kati,
i krev je suchá,
když teče cizí.
Zemřeš jen jednou,
smrt mlčí dlouze.
Ticho a zima.