6.června 1944
Stojíme tu u atlantského valu
Bok po boku čekáme na smrt
Za mořem břehy Albionu
Z našich kostí brzy bude drť
Došla na nás řada
Bůh už není s námi
Skončí naše vláda
Naše ďábelské plány
Teď budeme potrestáni za naše zločiny
Za rozkazy našeho vůdce
Poslední doba na hrdinské činy
Pak budou nás hnát jako škůdce
Brzy z rána americké lodě
Pomalu se blíží k Normandii
Uvízli na mrtvém bodě
Jako sůl slimáky je kosí naše kulomety
Jeden po druhém padají vstříc cizí zemi
La Manche má červenou barvu
Co asi teď dělají jejich ženy ?
Když jejich mužové schytávají smrtíci salvu
My kdys hrdinové
Teď banda štvanců
Opouštíme bunkry betonové
Jak tlupa poraněných kanců
Ustupujem zpět k naší vlasti
Porážka je téměř jistá
Pochodujem do velké pasti
My rasa nadřazená a čistá
Přečteno 777x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, WIRUS, AndreaM, karolinka98
Komentáře (2)
Komentujících (2)