Anotace: netřeba komentáře...
Asi to nedává smysl, ale připomnělo mi to dvě věci... Národní obrození a větu Ať zhynu jestli ustoupím z filmu Návštěvníci. ST :)
08.05.2014 21:38:39 | SmallGeorge
Tak tenhle komentář mě potěšil. :) To s Národním obrozením určitě nějaký smysl dává, protože obrozenecká a celkově vlastenecká poezie 19. století patří mezi mé oblíbené. A Návštěvníci jsou můj oblíbeý film :D Ten ti asi připomněl poslední verš, hádám správně? :)
10.05.2014 17:56:08 | Oxík
Jsem rád, že Tě potěšil, a že jsme měl s obrozením pravdu a ano hádáš správně :D
10.05.2014 22:07:45 | SmallGeorge