HIP HOP ILUMINÁT
Anotace: Nemám rád rep a nemám rád hip hop a už vůbec nemám rád ilumináty a svobodný zednáře a proto jsem složil text hip hop iluminát
Zkreslená překrývka
umělých hnojiv
šoupajíc s figurkou
jak se jí hodí
Nálepka oveček
ve školách jedy
ve skrytu tlačenky
v lavicích sedí
Poztrácel zájem
o konvence,zákony
diplomy
medaile
všechno jste projeli
Co budou dělat mocní páni?
až tučná konta
stihne tání...
...však zatím nikdo nemá zdání
jakou formu lidstvo
zvolí
Revolta a starý vzorec
akciemi zatopíte
řítí se na vás brzký konec
o životě hovno víte...
...chva,chva!
Přečteno 863x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, Gabriela Green
Komentáře (3)
Komentujících (3)