Václav III.
Anotace: Blbla jsem při dějáku :D
Přemysovec posední,
nestih v Polsku polední.
V Olomouci zabit,
přepadl ho bandit.
Zbyl po něm hrobeček,
a žádný chlapeček.
Tak vymřeli po meči,
už jim není do řeči.
:D
Přečteno 531x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, MARKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)