Bájná země
Anotace: Kován v žhavé výhni, staven v slavné síni, pýchu neskrývá...
Síla vstoupí ve mě,
spása bájné země,
na dohled se zdá...
Při zrodu válečníka,
jež dnes v ohni vzniká,
nechť vzplane víra Tvá...
Kován v žhavé výhni,
staven v slavné síni,
pýchu neskrývá...
Had ražen na čepeli,
chátru již brzy stmelí,
Victory zaznívá...
Bájná zem vstává z prachu,
z košil o barvě nachu,
budoucnost zářivá...
Mraky nad krajinou,
po boji zvolna plynou,
Vinland ožívá...
Přečteno 673x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Poetik, Oxík, Rezka Štrochová
Komentáře (2)
Komentujících (2)