Anotace: ,,,,,,
Moje děti si žijí lépe, než jsem si žil já, a jejich děti už zase lépe, než si žily ony. Já si žiji lépe, než důchodci za mého mládí. A klidně mě pošli kamkoliv.
10.06.2015 10:00:44 | pedvo
Naprostý souhlas a dalo by se o tom psát více.
10.06.2015 09:15:44 | Lilien