Anotace: Vysvětlivka: "ek aljamarkiʀ Baijōʀ" je skalní rytina ze západního Norska psaná runovým písmem a znamená "já, cizinec z Čech"
Chci odejít v boj v kůži, kovu,
a šířit smrt, než dojdu rovu.
Chci mávat zbraní, uctít bohy
a jejich jménem vypít rohy.
Chci nésti prapor kmene,
než mě smete bouře, jež na nás se žene.
Chci slyšet naposled, jak vlk na lunu zavyje,
chci usnout v kolébce staré Skandinávie.
A do stěn vytesat chci hor
ek aljamarkiʀ Baijōʀ...