Anotace: ...
Písek a krev
kolem hukot a řev
až uši bolí
nademnou stín co studí
a ruka napřažená
Přerývavý dech a zima
dívám se do nebe s modlitbou na rtu
pomalu přímám tu krutou pravdu
že prohrál jsem...
Už na mě čeká a stane se družkou
na věky a nikdy jinak
příjmám s hlavou vztyčenou
ten slib věrnosti
Jen malá chvíle a ticho
to krásné vřelé ticho...
Krásné a vřelé :-) Moc pěkná a opravdu silný závěr to skvěle korunuje :-)
23.10.2015 09:17:04 | Amonasr