Anotace: ...jsou nelehká...
Zbořte své staré mosty
abychom mohli
po nových
na druhou stranu
nakonec přejít
Spalte své vlastní lodě
abychom mohli
nad sebou zvítězit
a odplout domů
Změňte své divné životy
abychom mohli
(ne)zemřít
a víc žít
Jen vždycky poznat, kdy už je ten most dost starý a jestli ta loď není ještě dobrá na plavbu. Ale s novým číslem v kalendáři to boření jde hned líp. Pak ještě ta stavba - ufff. ;-)
26.12.2015 18:12:06 | A42
Zbořte, spalte, změňte..! Co víc říct, chce to odvahu. ;-))
Vysvětlím to symbolické "pálení svých lodí": základ je (už nevím z jaké) z historie; jednou vyhrál vojevůdce bitvu tak, že zapálil vlastní lodě, aby jim nezbylo nic než bojovat a mít šanci vyhrát, a ne zbaběle odplout. Ten obraz mi zůstal "symbolicky" v paměti. ;-)
26.12.2015 18:22:47 | bogen