Konec civilisace
Anotace: Konec monarcie, konec světa, konec jedné sbírky.
Sbírka:
50 dní Gomory
Obraz z erbu již se ztrácí
Konec čeká slavný rod
Utopenec absintový se potácí
Zvrací, zvrací, zvrací
Strčil si dva prsty do krku
Tak zvrací starý král
Princátko zvrací opodál
A zvrací dál, dál, dál
Obraz jako malovaný
Takto končí monarchie
Někdo výská, někdo vyje
Jenom král blije a blije
Ano, je to dost nechutná báseň
Ale takový je život
Surový, asymetrický, k zbláznění
A král zvrací a zvrací
Absinth na svět zpět se vrací
Přečteno 625x
Tipy 3
Poslední tipující: boneslash, VEDz RVAHEs
Komentáře (4)
Komentujících (3)