Zvrat
Slyšel jsem zvěsti z daleké pouti
Slyšel jsem písně starých bardů
Nevěřil však ani trochu
Žádné z nich
Oprášil jsem meč i kopí
Pokusil se nalézt staré stopy
Předků, otců, dědů
Prastarý pozvedl štít
Rád zatnul bych ostří do nepřítele
Rád přerazil bych štítem čelist
Nalezl čest a slávu
Vysloužil si rodu erb
Bez nohou ale daleko nedojdu
Přečteno 546x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
Komentáře (1)
Komentujících (1)