Noční salva
Pod půlnočním nebem tiše
Vylézáme ze své skrýše
Kulometů tmavých řady
Kosí všechny kamarády
Bajonety na kusy
Porcují zrudlé závěsy
Na nichž mrchožrouti hostinu
Na kusy rvou ve stínu
Z uniformy pouhý cár
Místo míru pouhý zmar
A v polámaném stromoví
Těžko si voják pohoví
Zakryt zemí nyní tiše
Ukrývá se v země břiše
Voják…sotva dvacet let
Nenosí ho více svět
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)