Pražské jaro
Anotace: Vzpomínka na rok ''68''
Do Prahy vtrhly sovětské tanky
okupace jest v plném proudu
V rudém Právu černobílé stránky
Jako vzpomínka na rodnou hroudu
Kolem chodí bolševická armáda
se zbraněmi okolo pasu
po těle stéká hustá marmeláda
hluboko až k živému masu
Početný lid na tanky mává
ty však jedou mlčky dále
má vlast nezůstane zdráva
Toho dne měla Praha namále
Přečteno 511x
Tipy 1
Poslední tipující: Alik918
Komentáře (1)
Komentujících (1)