Anotace: Něco z domova
Pod košatou lípou sedí,
do daleka při tom hledí,
vizi o velikém městě vidí,
teď již o tom všichni vědí.
Díky, Fany. :-)
06.01.2017 08:38:11 | banan
Pěkné :-)!
06.01.2017 08:13:05 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?