Overlord
Kolik mladých amerických životů
v cizí válce bylo zmařeno
kolik jinochů teď musí poznat nicotu
těl bez duší je po pláži plno
a německé kulomety bez milosti kosící
vyprávějí příběh o smrti
a na hladině mrtvoly plující
marně touží sepsat závěti
a normandské moře má teď odstín nachu
tak jej vybarvili hrdinové dne
a vůně vítězství pak předčí puch mrtvolného pachu
vždyť kvůli vítězství tu dnes přeci jsme
Přečteno 545x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)