O železném rytíři
Anotace: Trochu historické básně :)
Pod koňskými kopyty vítr prach točí
železní rytíři běží rychle na zteč
dřív než jeden z nich zaútočí
zbarví se krví dlouhý meč
V rytířském souboji hlava sťata
do černého bahna bez těla upadla
mezi zatoulaná štěňata a koťata
jak klubíčko jí za vlasy popadla
Statečný rytíř pak na svém hřebci
uhání z bitevního pole k rodině
kde za stolem sedí znavení veršotepci
sázejí slovo od slova v pozdní hodině
Přečteno 729x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Fany, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)