Anotace: ---------
když lámalo se tenkrát století
mou duši zabíjelo prokletí
jako dívku bosou a prostovlasou
ďábel tlačil do ohnivé pece
pokorná a trpělivá v utrpení
brala jsem své hříšné touhy
jako zkoušku v pokušení
já nechovala nikdy lásku k světu
veřejně a statečně vyznávala svojí víru
bylo mi patnáct, když led prasknul
ach Bože, jak já byla blažená