Krásy dob minulých
Anotace: Večerní přesun myšlenek do dob minulých..
Krásy dob minulých
Nevím proč tu jsem ani kam jdu
V duši své co ale hledám vždy najdu
Zbloudilé hledání let minulých
Kde jsou ty léta?
Krásy dob minulých
Pláčem to zde začalo
Šeříkem v ruce vojáků končilo
Hledím na ty fotky prastaré
A já tiše se vracím ve snech
Do té své krásné doby minulé
Přečteno 663x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (2)