Pro lásku...
Anotace: prý svádíte boj...
Pro lásku prý svádíte boj,
oblékáš blýskavou zbroj,
z ránem se na cestu dáváš,
s vírou, že ty neprohráváš...
V boji, však novým si hráčem,
srážen a v krvi si vláčen,
umíráš v boji, tak sám,
snad zvítězil aspoň Tvůj pán...
Pro cizí těžko se zmírá,
strach srdce vítězně svírá,
král pokořen, žije však dál,
nad smrtí vyhrál, on sám...
Přečteno 500x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)