Anotace: zpověď ženy zapadlého slunce
Tys můj Vlad z Bukureště
Krve Balkánského deště
Desmodus Vlkodlak
Bestie, Zrůda a noční Drak
✴
hlavy řezat, mučit, pálit a probodnout
těhotné sekat v půl
na kůl chtíče nabodnout
a do hnisavé rány sypat sůl
✴✴✴