Anotace: :(
Nezáleží na jméně
když stojíš v římské aréně,
Ten kdo jde na smrt tě zdraví!
...a římský lid se baví.
Ztrácí se životy na scéně
podoby jsou i dnes neměnné
tak vpusťte klidně do hry
lvy, tygry i kobry.
Písek je rudým řečištěm
lid jásá, těší se na příště
jen pár kroků od hlučné arény
mrtvoly jsou zde pohřbeny.