Mistr a Markétka
Nepoučila ses a nebralas zřetel na mé rady.
Tak přestaň brečet, teď hned a tady!
Vem rozum do hrsti a nevěř už vlastním citům.
Kdo zraní bez lítosti nezaslouží být tu.
Přemítáš, co osud nastražil ti za pasti.
Chvěješ se při představě sama jít vstříc světu.
Stojíš na kraji, či dně propasti?
Zvažuješ zda krok ti ublíží tu.
Rozhodla ses a znáš už odpověď.
Teď nezbývá než jít dál tou cestou.
Kdo zaváhá může znejistět.
A splést si tu pravou Cestu z cestou.
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)