Hosté 1968
Srpnová návštěva,
Přespříliš dlouhá,
Varšavské hosty,
Poháněla touha.
Touha potlačit,
Nové smýšlení,
Vojáci přišli skotačit,
Na naše území.
Plno odvážných lidí,
Jež mezi námi již nejsou,
Jen ať hosté vidí,
S kým mají tu čest.
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: Elis1ě, Roser
Komentáře (2)
Komentujících (2)